מיה דגן תככב במחזמר הידוע (לא כל כך לקהל הישראלי) שורת המקהלה!

אחד ממחזות הזמר שוברי השיאים בברודווי הוא המחזמר "שורת המקהלה". למרות שהוא היה אחד הפופולריים ביותר בברודווי במשך 15 שנה בין השנים 1975 ועד 1990, בארץ, המחזמר פחות מוכר לקלה הישראלי ולא מתקרב אפילו לרמת הפופולריות של המוזיקלס כמו שיער, גריז ואחרים.
שורת המקהלה כבר תורגם לעברית ע"י יואב גינאי בעבר וזכה לכמה עיבודים קטנים ישראלים אבל רק עכשיו החל מהחודש הקרוב, הוא יועלה ברוב פאר והשקעה בתיאטרון הקאמרי עם כמה מהכוכבים הגדולים של התיאטרון הישראלי שם מיה דגן המעולה, יחזקאל לזרוב ודנה פרידר. בקאמרי לא לקחו סיכונים ונתנו את מושכות הבימוי לצדי צרפתי.
העלילה בקצרה למי שלא מכיר, מספרת על אודישנים למחזמר (סוג של סיפור בתוך סיפור) שבימאי ידוע עורך ובו מגיעים להתמודד כ-30 שחקנים/רקדנים/זמרים. המחזמר חושף לאט לאט את הסיפור האישי, המיוחד והשונה של כל אחד מהמתמודדים כשברקע, אחת מהמתמודדות, היא חברתו לשעבר של הבימאי ולכן מעמידה אותו בפני דילמה מקצועית.
אני כבר הזמנתי כרטיסים לי ולרעייתי לאחת ההצגות בחודש יוני הקרוב ואני מצפה לכך בכיליון עיניים. המחזמר ירוץ לפי מה שאני מבין לכל אורך הקיץ אך לפי איך שזה נראה, כדאי להזמין כרטיסים מראש כי לא ברור עוד כמה זמן יישארו כרטיסים זמינים.