מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > ירקות צרובים על פלנצ'ה במרינדת תפוזים, שום ועשבי תיב

ירקות צרובים על פלנצ'ה במרינדת תפוזים, שום ועשבי תיב

ירקות צרובים על פלנצ'ה במרינדת תפוזים, שום ועשבי תיב

ול
מתכון תמי פיליפ, באדיבות סולתם
 
רשימת חומרים לכ-4 מנות:
 4כפות שמן זית
1 חציל קטן חתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ
2 כוסות פרחי כרובית טרייה/קפואה מופשרת
1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות עבות
2 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מלח, פלפל שחור גרוס
 
למרינדה :
1/3 כוס שמן
1 כפית גרידת תפוז
1 כף סילאן
1 שן שום כתושה
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות עשבי תיבול: פטרוזיליה, בזיליקום, שמיר, נענע
 
אופן ההכנה:
מברישים את הפלנצ'ה בשמן וצורבים את הירקות משני הצדדים עד שהם רכים.
מכינים מרינדה : טוחנים בעזרת מוט ריסוק את החומרים לרוטב חלק. מברישים את הירקות במרינדה משני הצדדים, מסדרים על צלחת ומגישים.

צילום שרית גופן

תגובות  0  אהבו 

2840
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה