אני ושירי-אפי נצר-בית היוצר-אקו"מ

"אני ושירי"
מופע משיריו של אפי נצר המארח את לירון לב, כרמל תדמור, רונית תדמור, אבי ברש, יאיר סתוי, איתי תדמור ועוד..בביצועים מיוחדים והסיפורים מאחורי הקלאסיקות!
יום ה', ה17 ביולי, בית היוצר של אקו"ם נמל תל אביב בשעה 20:30
יום ג', ה26 באוגוסט, בית היוצר של אקו"ם נמל תל אביב בשעה 20:30
"פרחים בקנה", "מלכות החרמון", "מישהו הולך תמיד איתי", "בלדה לחובש", "ציפורים נודדות", "ראי רחל", "גולני שלי", "קוראים לנו ללכת", "שלום על ישראל", "למה למה", "זר של נרקיסים", "אין לי יותר מה לומר" ועוד, בביצועים מיוחדים של אפי נצר ואורחים נוספים, הזמר לירון לב, הזמרות רונית וכרמל ועוד באירוע מיוחד של מחווה לאמן.
בערב זה אפי ישיר עם הקהל, בליווי מצגות מעשה ידיו ויספר את הסיפורים שמאחורי השירים.
אפי נצר, זוכה פרס נוצת הזהב על הפצת והאדרת הזמר העברי 2001, ופרסי מפעל חיים מאוניברסיטת בר אילן 2013, עיריית חיפה וא.מ.י. בשנת 2010, פרס מגן הכנסת, מנהל 7 מועדוני זמר ברחבי הארץ הלחין מאות רבות של שירים, שהפכו לנכסי צאן ברזל ומושרים בפי כל כגון.
אמנים אורחים:
הזמר לירון לב
הזמרות רונית תדמור , כרמל תדמור
חלילים וכלי הקשה; איתי תדמור
פסנתר: יאיר סתוי
חצוצרה: אבי ברש
מחיר כרטיס עד ה-16.7.14 : 70 ?
ביום המופע: 81 ?
לפרטים והזמנות: 036113577