מוטקה > בלוגים > הבלוג של ליאון > מי הם כלי האוכל הרעילים

מי הם כלי האוכל הרעילים

מי הם כלי האוכל הרעילים

לפניכם רשימה של חומרים שנוגעים לנו באוכל וממה להיזהר:
נירוסטה - בריא, ככל שכבד יותר, איכותי יותר
פיירקס - בריא
ברזל - בריא בתנאי שאינו מחליד.
טפלון - בריא בתנאי שאינו שרוט (מסרטן). יש טפלון משובח, מאוד עבה, לטיגון ללא שמן.
פלסטיק - הסוג האיכותי הקשיח שמיועד לעבור מהמקפיא למיקרוגל טוב. אבל:
הפלסטיק הזול הדק משחרר למזון נגזרות של נפט.
עופרת - מזיק, זאת מתכת רעילה.
חרס - בריא בתנאי שיש תו תקן, כדאי לוודא שאינו מכיל עופרת.
נחושת - מזיק, זאת מתכת רעילה.
אלומיניום - מזיק, זאת מתכת רעילה. נכון גם לרדיד אלומיניום שבא במגע עם
האוכל וגם לכלי אפייה חד פעמיים.
אמייל - מזיק, מכיל אלומיניום

 

תגובות  0  אהבו 

591
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

ערב יווני בהיכל התרבות בתל אביב
*לראשונה בישראל תופענה 2 הזמרות הלאומיות אלקיסטיס פרוטופסאלטי ואלפטריהארוואניטאקי יחד בהיכל התרבות תל אביב 1.12.14* המפגש המרגש של השתיים הנחשבות כיום בין הזמרות החשובות ...
לקריאת הפוסט
1304תז הקאמרית הישראלית-חגיגה בלקנית-סידרת מוסיקת עולם
1304תז הקאמרית הישראלית-חגיגה בלקנית-סידרת מוסיקת עולם צילומים-אלי ליאון התזמורת הקאמרית הישראלית יצאה העונה עם סידרה חדשה בנוסף לסדרות הישנות. שם הסידרה החדשה"מוסיקת עולם" והיא...
לקריאת הפוסט
הצגה לילדים ולכל המשפחה למגזר הדתי-שבט אחים
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה