פוקצ'ה ללא גלוטן

צילום: Shutterstock
אפיית לחם בבית היא סוג של ביתיות מושלמת - עם הריח שמתפשט ברחבי הבית וחוסר התלות במכולת השכונתית או במאפייה. ואם אתם רגישים לגלוטן, הצורך שלכם לגוון ולהכין לעצמכם לחם טעים ללא תלות במוצרים הקנויים אפילו גדול יותר.
אבל לאפות לחם?! - לרובנו זה נשמע מאוד מסובך. בדיוק לשם כך נוצרה הפוקצ'ה, שהיא לחם איטלקי מהיר הכנה. האיטלקים יודעים מה הם עושים, במטבח לפחות, והשף קונדיטור אורן בקר, שפתח לאחרונה בוטיק פטיסרי וממתקים ואת מסעדת וילהלמינה שבשרונה (הקריה), תרם לנו מתכון לפוקאצ'ה נטולת גלוטן.
לציפוי: תוספות לפי הטעם:
אופן ההכנה: 1. במערבל עם וו גיטרה מערבבים במהירות נמוכה קמח תפוחי אדמה, קמח טפיוקה וקמח קינואה.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
עוד על אוכל ומתכונים:
לקהילת אוכל: לחצו |

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...