קיש פטריות

צילום: ששת שצ
שבועות בדרך, ואני חוגג כבר על מוצרים חלביים ועל גבינות. הבסיס לקיש הזה יכול, יחד עם הרויאל (הרטובים), להיות בסיס לכל סוג של קיש, כמו כרישה או קישואים. רק תפעילו את ההיגיון ואת החושים, והכל טעים.
בצק לקיש (בהשראת הספר של קובי בר):
לערבל במעבד לבצק אחיד. ללוש לכדור, לעטוף בניילון ולצנן במקרר כשעה.
למילוי:
אופן ההכנה:
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים: בטטה ודלעת מקורמלות בנגיעת טחינה
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...