חזרה למגזין אוכל

קציצות חצילים ברוטב עגבניות

מתכון רומני אסלי מבית אמא של שלומית מושקוביץ מכפר מסריק. היא מבטיחה מעדן אמיתי
מערכת מוטק'ה 23/03/07
קציצות חצילים ברוטב עגבניות

חומרים
[u]לקציצות[/u] 3 חצילים 2-3 כפות קמח מצות 2 ביצים מלח, פלפל ואבקת שום לפי הטעם אפשר להוסיף גם בצל מטוגן למי שאוהבים זאת. [u]לרוטב[/u] 100 ג' רסק עגבניות ½ 2 כוסות מים ¼ כפית פלפל שחור ½ 1 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. לחורר את החצילים עם מזלג ואחר לקלות אותם על הגז/ גריל/ מנגל. 2. לאחר שמתקרר מעט, לקלוף ולמעוך בעזרת מזלג בקערה. 3. להוסיף לחצילים את שאר החומרים ולערבב היטב. 4. מטגנים בשמן עמוק כמו לביבות משני הצדדים. [u]הרוטב[/u] 1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר בינוני ומבשלים עד רתיחה. 2. כשרותח מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ- 10 דקות. 3. מוסיפים לסיר בעדינות את הקציצות אחת-אחת ומבשלים עוד מספר דקות. 4. אפשר לאכול את הקציצות גם ללא הרוטב.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה