07/06/18
על חורבותיה של מסעדת "רפאל", שבקומת הקרקע של מלון "דן" תל אביב פתח בימים אלה השף הוותיק ויקטור גלוגר מסעדה ארגנטינאית מושקעת מאוד, תוך תקווה להצליח במה ששף רפי כהן נכשל
בימים שבהם ענף המסעדנות הישראלית נשען ממש על כרעי תרנגולת, דרושה העזה בלתי רגילה לפתיחתה של מסעדה חדשה. אחד שכזה שהעז לעשות זאת הוא השף הוותיק ויקטור גלוגר, לשעבר בעליה של מסעדת "קלואליס" הוותיקה שברמת-גן.
ואכן, על חורבותיה של מסעדת "רפאל", שבקומת הקרקע של מלון "דן" התל אביבי (רחוב הירקון 87), פתח בימים אלה ויקטור גלוגר את מסעדת "הולה" הארגנטינאית החדשה שלו, תוך תקווה להצליח במה שהשף הקודם רפי כהן נכשל.
ל"בייבי" שלו הוא גייס הון עתק, ובלבד שלא לאכזב את הברנז'ה, שעקבה בעניין אחר היוזמה, ושהמתינה לראות מה יהיו פירותיה. התוצאה הייתה מסעדה ייחודית, המושקעת כולה ברצון לרצות את שוחרי הטעם הטוב של בישול קולינרי.
בימים שבהם ענף המסעדנות הישראלית נשען ממש על כרעי תרנגולת, דרושה העזה בלתי רגילה לפתיחתה של מסעדה חדשה. אחד שכזה שהעז לעשות זאת הוא השף הוותיק ויקטור גלוגר, לשעבר בעליה של מסעדת "קלואליס" הוותיקה שברמת-גן.
ואכן, על חורבותיה של מסעדת "רפאל", שבקומת הקרקע של מלון "דן" התל אביבי (רחוב הירקון 87), פתח בימים אלה ויקטור גלוגר את מסעדת "הולה" הארגנטינאית החדשה שלו, תוך תקווה להצליח במה שהשף הקודם רפי כהן נכשל.
ל"בייבי" שלו הוא גייס הון עתק, ובלבד שלא לאכזב את הברנז'ה, שעקבה בעניין אחר היוזמה, ושהמתינה לראות מה יהיו פירותיה. התוצאה הייתה מסעדה ייחודית, המושקעת כולה ברצון לרצות את שוחרי הטעם הטוב של בישול קולינרי.
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
ובשר ובשר
העוף או הסלסלה