מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > שף אבי לוי מגיש:קציצות של דג ממוסר ים ברוטב של לימונים זיתי קלמטה מגולען כוסברה ושום .

שף אבי לוי מגיש:קציצות של דג ממוסר ים ברוטב של לימונים זיתי קלמטה מגולען כוסברה ושום .

20/11/19

קציצות של דג ממוסר ים או בורי או לוקוס .

ברוטב של לימונים זיתי קלמטה מגולען כוסברה ושום .

 באדיבות שף אבי לוי ויונית צוקרמן

מצרכים :

500 גרם של לוקוס , פרידה , מוסר , בורי דג טרי .

6 עגבניות שטח יפות ואדומות

3 לימונים קלופים חתוכים לפרוסות

חופן גדול של כוסברה

מעט זרעי קימל

פפריקה מתוקה

שאטה גרוס

מלח גס

פלפל חריף ירוק

שמן קנולה

כוסברה לקציצות

שום קלוף בלבד

2 ביצים

·       את שיני השום מטגנים עד להזהבה .

·       מוסיפים את הפלפל החריף , פפריקה , מלח , שאטה , ואת העגבניות החתוכות לקוביות וקלופות .

·       מוסיפים את פרוסות הלימון הקלוף .

·       מוסיפים את הכוסברה ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות .

·       את הדג קוצצים עם כוסברה , שום , ופלפל חריף .

·       מתבלים במלח כמון , וביצה

·       עושים קציצות ומטגנים בשמן רדוד .

·       מכניסים לרוטב ומבשלים עד להכנה .

 

שף אבי לוי מגיש:קציצות של דג ממוסר ים ברוטב של לימונים זיתי קלמטה מגולען כוסברה ושום .

תגובות  3  אהבו 

ששת, תודה-רבה! על המתכון המיוחד! חוץ משאטה גרוס, פלפל חריף ירוק, וכוסברה וזרעי קימל, שאר החומרים מוכרים ובשימוש רוב המתכונים... אפשר פלפל שחור גרוס? במקום הירוק? לא מוכר לי היכן ניתן לקנות? שבוע-טוב!
20/11/19
תמיד אפשר לשנות, זה ענין של טעם, אלו הטעמים של אבי לוי, אגב יש תבלין כוסברה טחון (מהזרעים) זה משהו אחר את יכולה לקנות בחציי חינם או ביינות ביתן של נפטון, באשר לכוסברה טריה תעשי כמוני אני שם פטרוזיליה
תודה-רבה! ששת, אני תמיד מעדיפה פטרוזיליה...
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה