שתים וחצי כוסות קמח
שתים וחצי כוסות סולת
4 ביצים
2 שקיות אבקת אפיה
ארבע וחצי כוסות מים
2 כפות סוכר
מערבלים הכל לעיסה אחידה, מניחים לתפוח כשעה.
מחממים מחבת טפלון בשימון קל ביותר עם נייר , ויוצקים לביבות
הלביבה מוכנה כאשר נוצרים בחלק העליון חרירים לא הופכים מסירים ומניחים אחת על השניה.
מגישים חם עם דבש חמאה וקינמון
לא היתה לי בעיה של "געגוע" ללחם, אני אוכלת גם לחם בפסח....
תודה! טעים מאד...
קראתי שביטלו את חגיגות המימונה! איך אפשר? זוהי מסורת! גם בימי הקורונה...
תודה! על הסירטון ולהקת - קזבלנקה!
חג-שמח!