מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > תרבחו ותסעדו אֶלְבַּרְרֵיר מאכל מרוקאי מסורתי מסולת למימונה

תרבחו ותסעדו אֶלְבַּרְרֵיר מאכל מרוקאי מסורתי מסולת למימונה

15/04/20

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

שתים וחצי כוסות קמח

שתים וחצי כוסות סולת

4 ביצים

2 שקיות אבקת אפיה

ארבע וחצי כוסות מים

2 כפות סוכר

 

מערבלים הכל לעיסה אחידה, מניחים לתפוח כשעה.

 

מחממים מחבת טפלון בשימון קל ביותר עם נייר , ויוצקים לביבות

הלביבה מוכנה כאשר נוצרים בחלק העליון חרירים לא הופכים מסירים ומניחים אחת על השניה.

 

מגישים חם עם דבש חמאה וקינמון


תגובות  3  אהבו 

15/04/20
אני הכנתי פיתות- אפיה בתנור ולא בסיר המיוחד לפיתות.
לא היתה לי בעיה של "געגוע" ללחם, אני אוכלת גם לחם בפסח....
תודה! ששת, עשית המון... כמו אומלט... יותר גדול ודק... אפשר להתכבד? בבקשה! תודה! טעים מאד... קראתי שביטלו את חגיגות המימונה! איך אפשר? זוהי מסורת! גם בימי הקורונה... תודה! על הסירטון ולהקת - קזבלנקה...
תודה! ששת, עשית המון... כמו אומלט... יותר גדול ודק... אפשר להתכבד? בבקשה!
תודה! טעים מאד...
קראתי שביטלו את חגיגות המימונה! איך אפשר? זוהי מסורת! גם בימי הקורונה...
תודה! על הסירטון ולהקת - קזבלנקה!
חג-שמח!
היי, רעיה, פיתות נהדר! גם אני הכנתי פיתות נוסח שושי שמנמנות כמו לחמים קטנים... וטעים...
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה