מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > אחרי מאסטר שף אתמול מבקשים ממני מתכון לשוקרוט

אחרי מאסטר שף אתמול מבקשים ממני מתכון לשוקרוט

29/12/20
שוקרוט סגנון אנסקי

 DSCN6868ששAA

 

 

ראיתי בתכנית אוכל טוב….

4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

3 נקניקיות צרפתיות יחיעם

קופ' כרוב כבוש

5 כפות שמן חמניות

ציר ירקות *

מלח

פלפל שחור גרוס

קימל זרעים וטחון

 

לציר

מבשלים שורשים, גזר, קישוא עם מלח 20 דקות רתיחה

הכנה

בסיר מבשלים את התפוחי אדמה לריכוך

מוציאים, מנגבים את הסיר

באותו סיר מטגנים את הנקניקיות פרסות בעובי זרת עד השחמה.

מוסיפים את הכרוב הכבוש

מטגנים כמה דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה וציר הירקות 3 מצקות

מפזרים פלפל שחור, מלח או אבקת מרק וקימל

מבשלם 25 דקות

מגישים

 20200506_135027A

 


תגובות  1  אהבו 

כבוד! ששת,
תודה על המתכון! ( אני תמיד מבשלת חצי בישול ירקות ורק אז לאפייה בתנור... חוסך זמן)
והתמונות היפות!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה