זהו סלט חגיגי לדעתי לאירועים מתאימים. אני מכין אותו תמיד בחגים
מרכיבים
2 קופסאות לבבות דקל שלמים ( לא לקנות פרוס)
3 פלפלים קלויים בתחמיץ
3 מלפפונים חמוצים
4 גבעולי שמיר – העלים
רוטב וינגרט\ או מיונז משובח ומעט חרדל וסילאן
כף שמן זית
כף חומץ
<
לחתוך את לבבות הדקל לטבעות ואת הפלפל לרצועות או קוביות
לחתוך ולקצוץ את החמוצים
ליצוק מהרטבים ולערבב
להניח כמה שעות לספוג טעמים.
אוהבת סלטים...
תודה! ששת, על המתכון! והתמונה! הנהדרת!
שבת שלום!