הקינוח המושלם:

17/06/21

אמש החלה התכנית הקינוח המושלם, אז הנה אני מביא לכם\לכן קונדיטוריה  מקתועית כפי שלמדתי פעם בדן גורמה

(זוכרים שאני לא מכין עוגות במיוחד)

טארט שוקולד וטופי

באדיבות שף קונדיטור מאיה רביבו דן גורמה  ( סדנת לימוד קונדיטוריה)

כמות מידה מרכיב 150 גר חמאה 80 גר אבקת סוכר 0.5 גר אבקת ווניל 60 גר ביצים 1 גר מלח 250 גר קמח 30 גר שקדים טחונים

אופן ההכנה:

  1. במיקסר בעזרת גיטרה מערבבים חמאה אבקת סוכר ווניל
  2. מוסיפים ביצים בהדרגה
  3. מוסיפים את החומרים היבשים עד לקבלת בצק פרורי
  4. לא לערבב יותר מידי

המרכיבים לקרמל:

כמות מידה מרכיב 210 גר סוכר 42 גר גלוקוז 42 גר חמאה מלוחה 210 גר שמנת מתוקה מוקצפת

אופן ההכנה:

 

  1. בסיר להכין קרמל מגלוקוז וסוכר
  2. לפתוח את הקרמל עם החמאה בהדרגה
  3. לקפל פנימה שמנת מוקצפת ולקרר לילה במקרר.

 

  • המרכיבים לגנאש שוקולד חלב:
כמות מידה מרכיב 200 גר שמנת42% 15 גר סוכר אינוורטי 300 גר שוקולד חלב 40%

 

אופן ההכנה:

 

  1. להביא לרתיחה שמנת וסוכר אינוורטי
  2. ליצוק על השוקולד בהדרגה תוך יצירת אמולציה בעזרת מיקסר מוט

 

להרכיב את הקינוח

 

 

 

 

הקינוח המושלם:

תגובות  1  אהבו 

נראה טעים! יאמי...
תודה! ששת, למתכון! ולתמונה!
צהרים-טובים!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה