ג'קי אזולאי מכינה ספרינג רול

25/09/21

נשארו לכם דפי אורז ( בטח שנשארו)

ג'קי אזולאי מכינה ספרינג רול

ספרינג רול במילוי דג סלומון עשבי תיבול וירקות

מצרכים ל -6 מנות:

 6 דפי אורז עגולים

 1/4 חבילת אטריות אורז דקות

לדג:

300  גרם פילה סלמון נקי מהעור

כף סילאן או דבש

3  כפות שמן זית

 2 שיני שום כתושות

2  כפות סויה

3 כפות מירין

3  כפות מיץ לימון

1/3  כוס מים

 

למילוי:

צרור תערובת עלים ירוקים (פטרוזיליה, כוסברה בזיליקום)

½  צרור אורוגולה

2  פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

1  מלפפן חתוך לרצועות דקות

½  צרור עירית קצוצה

2  גזרים חתוכים לרצועות דקות

לרוטב:

2  כפות מיונז

3 כ פות צ'ילי מתוק

¼  כוס מיץ לימון

2  כפות סויה

 

אופן ההכנה:

מניחים בתבנית את הדג ומוסיפים לו שום סויה מירין מיץ לימון ומים, מכסים ושמים בכלי אידוי לרבע שעה או יותר בהתאם,   מוציאים כשהדג משנה את הצבע שלו ומוכן.

מוציאים את הדג מהנוזלים מקררים ומפוררים לחתיכות גדולות.

מערבבים את כל העלים בקערה.

משרים את אטריות האורז במים פושרים לריכוך ומסננים.

מניחים על מגבת לייבוש של דף האורז, ומסדרים בשליש התחתון רצועות דג , מעל חופן אטריות אורז, עלים ירוקים, פלפל אדום, מלפפון, גזר ועירית.

סוגרים ומגלגלים לסיגר.

מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים עם הרול.

 

ג'קי אזולאי מכינה ספרינג רול

תגובות  3  אהבו 

מנה נפלאה! ששת,
לא כ"כ אוהבת להתעסק עם דפי אורז כי, תמיד נקרע בסגירה...אז הרמתי ידיים!
מי שמצליח ! לו כל הכבוד!
תודה! למתכון! ולתמונה! הנפלאה!
מועדים לשמחה!
25/09/21
אני בהחלט מבין אותך , צריך ניסיון בדפי אורז צריך לטבול לשניות ולעבוד איתם לפני שהם ממש רכים ואז אפשר לקפל יפה והקלות אבל זה הרבה עבודה וצריך לעבוד ( לטבול) אחד אחד
תודה! ששת, נכון צריך ניסיון... וסבלנות... מאד מעריכה! "שהספרינג רול"! שאתה מכין מצליח!
התוצאה שווה את ההשקעה!
מועדים לשמחה!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה