דג לערב שבת: מליטות

26/11/21

זוכרים שהלכתי לדוג י היה משעמם כאן?

 

מליטות מטוגנות

מליטה זה דג מיוחד למעשה זו ברקודה קטנה וארוכה לפעמים. בשר לבן עשיר בטעם ים ודגים, אידרה מרכזית וזה ממש "סרדין" משודרג טעים מאוד.

להשיג בחנויות מתמחות בדגים

אין ממש מתכון, פשוט לבקש נקי, להסיר את הראש או לבקש מהדייג.

אפשר להשרות בלימון קצת חומץ ומלח ואפשר שלא.

להכין תערובת פירורי לחם, קמח, פלפל שחור, תימין, מלח, תבלין לדג וגלגל כל דג בפירורים ולטגן 2-3 דקות מכל צד בשמן חם מאוד.

זהו

דג לערב שבת: מליטות

תגובות  11  אהבו 

ששת, דגת דג מיוחד!
כל הכבוד!
תודה! למתכון! (מה קורה עם התמונות? לא נתן לעלות כמו תמיד ואם עולה רק בהודע?...)
שבת שלום! נעימה! ונפלאה!😊
26/11/21
כן התמונות לא עולות
טפול דומה לברבוניות
אצלי היום - סלט חצילים, סלט ביצים, סלט לבות דקל, סלט לבבות ארטישוק, מרק עוף, פולקעס כם ירקות בתנור בדבש ושום, אורז אשפלאו בלי בשר וכנראה עוגה לא סגור לי קינוח.
26/11/21
ואני הכנתי מוסקה צמחונית חלבי....
26/11/21
מוסקה
Attached Picture
26/11/21
מוסקה
Attached Picture
הדג נראה טעים
אצלנו צלי בשר
איריות ביצים
מוקפץ
תפוח אדמה
כרובית
למחר חמין לבקשת אחת הכלות שלי
26/11/21
מוקדם לי לחמין, איזה בשר את שמה בחמין?
בשר אסאדו
27/11/21
הכי טעים
27/11/21
ברומניה מטגנים עם קמח תירס גס טעים
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה