סלט דלעת טירשי או צ'ירשי

17/06/23

סלט דלעת

 

בהשראת מתכון מתוך ספרה החדש של רות סירקיס   " ארוחות חגיגיות"

המרכיבים

חצי קילו דלעת

כף רסק עגבניות/ השתמשתי בקטשופ

חצי כפית אריסה

שן שום

קורט כמון

קורט אבקת כוסברה

מיץ מחצי לימון

קורט מלח

כפית שמן זית ועוד שמן זית לטיגון

קורט קימל טחון

עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט

 

ההכנה

לחתוך את הדלעת ( מקולפת ) לקוביות. לטגן בשמן זית קמעה. להוסיף מים ולבשל עד רכות.

לסנן ולצנן. למעוך עם מזלג.

לערבב עם כל החומרים, לקרר. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולהגיש.

 

סלט דלעת טירשי או צ'ירשי

תגובות  1  אהבו 

נראה נהדר! טבעוני וצמחוני!
תודה! ששת, למתכון! ולתמונות הנפלאות!🌷🙏
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה