שיגעון גדלות

, לגדול אחרי גיל 18-20 זה שיגעון גדלות במקרה הטוב, וגידול סרטני במקרה הרע. אחרי 22 שנה בקצובת פחמימות מדודה אני מביע את דעתי הנחרצת, שרמה של 22 BMI חייבת להחזיק עד זיקנה ושיבה. את העובדה הזאת גיליתי בגיל 58 ויצאתי נשכר כשהישלתי 20 ק"ג של נתחי-בשר עודפים בהגליית מוצרי קמח, סוכר, תפוחי-אדמה, אורז ותירס השולחים את רמות האינסולין בגוף לנסיעה ברכבת הרים.
אין לך דבר משמח יותר מאשר להתעורר בגיל 80 ולגלות שהטבע העלים ממך את תאריך התפוגה.
ביום הולדתי ה-80 הוספתי לספרי "השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות" ספר משלים ובו 100 מתכונים
הממלאים את הצלחת שלי בהתאם לתביעות הטבע. היצף המרכולים במזון עתיר פחמימות גרם להרעלת המין האנושי על ידי גירוי התיאבון, שעה שתביעות הטבע כבר סופקו.
"האדם המודרני נופל קורבן לתעשיית המזון ולרשתות השיווק, שמטרתן היחידה היא להגדיל את רווחיהן. לכן המזונות מיוצרים ונארזים כך שיהיה קל לאכול הרבה בלי להרגיש שובע" (פרופ' מוטי רביד, יו"ר האגודה הישראלית לסוכרת, 'ידיעות אחרונות' 13.8.08 ).
רשימת 100 המתכונים להלן:
http://babin.co.il/sr_project/archives/235
http://babin.co.il/sr_project/archives/163
לא תמצאו ברשימת המתכונים את מה שאכל הציבור הישראלי מראשית השנה העברית:
להלן לקט מגיליונות "ידיעות אחרונות" (רשימה חלקית)
23 מיליון סופגניות
520 טון אוזני המן
50 מיליון קרמבואים בשנה
500 טון תפוחי אדמה בשבוע
615 טון מרשמלו לשנה, 40% ביום העצמאות ובל"ג בעומר
20,000 טון צריכת קמח לבן בשנה
3,500 טון צריכת קמח טופח בשנה.
התוצאה: כל ישראלי שני סובל מעודף משקל על פי נתוני משרד הבריאות וכל 10 שניות מתגלים שני חולי סוכרת.

