מתוך כנס המסעדנות

כמה דברים ששמרתי לעצמי מתוך הכנס
צילום ליאת מנדל לעסקים
יש אוכל ארץ ישראלי עם חומרי גלם ישראלים משובחים - שף עזרא קדם ארקדיה.
ארקדיה הולכת להיות כשרה! אוכל ישראלי צריך להיות כשר בטח ובטח בירושלים!
אנשים שאוכלים אוכל כשר, לא יכנסו למסעדה לא כשרה, אנשים שלא אוכלים כשר כן יכנסו למסעדה כשרה - שף שלום קדוש מלון דוד המלך
80% מהסועדים במסעדות הם יהודים אוכלי כשר יש בארץ 60% שומרי כשרות ורק שליש מהמסעדות הן כשרות! - שף שלום קדוש
הלקוח תמיד צודק, לא צריך להילחם בלקוח אלא להוציא את הלקוח מרוצה - איתי מבנדיקט
התפקיד של מסעדה כיום זה לתת חוויה ללקוח, לא להיות צודקים מול הלקוח אלא לתת לו את חווית האירוח וההסעדה, להתנצל ולהוציא ללקוח מנה אחרת
צריך לגלות הקשבה לצורכי הלקוח כי יש לו ללקוח עשרות אפשרויות בחירה אחרות במסעדות. - גיא בלס ג'ויה
למסעדות חשוב שירותי יחצ, גם לןןתיקות - אורלי סגל
פרסום דרך פייסבוק עובד - דביר בר
זו טעות לחשוב שאינסטגרם מקדם המון, כי בסך הכל בישראל יש שבעים אלף משתמשים לעומת... 4 מיליון משתמשי פייסבוק - אסף תדהר ZAP
מיקום של מסעדה חשוב מאוד כיום, בעת הוא מצביע על מתחם שרונה כמקום המבוקש ביותר. יותר פופולרי מנמל יפו.
כל המידע, הסיכומים, הצילומים והסרטונים כאן
לששת,
ראו את זה גם בטלויזיה אתמול.האמנם השפים אינם מתעשרים.?כך השף כהן אמר.
רובם מפסיד המון כסף
אגב זה כנס אחר ...