מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > Yes משיקה את פסטיבל הקולנוע

Yes משיקה את פסטיבל הקולנוע

Yes משיקה את פסטיבל הקולנוע

 ספריית VOD חינמית של סרטים חדשים ומובחרים בבכורות בלעדיות שמגיעים הישר אל המסך הביתי

 

בין הסרטים: "בסי" הסרט החדש מבית HBO בכיכובה של קווין לאטיפה ו"העננים של סילס מריה" עם ז'ולייט בינוש

סרטים נבחרים מהספרייה יוקרנו ללא תשלום בכל חודש בסינמטקים של תל אביב וירושלים

 

בשנים האחרונות מתפתחת מגמה עולמית של יותר סרטים המגיעים ישירות למסך הביתי. חלקם עושים דרך זו במקביל לקולנוע – לדוגמא "ראיון סוף" או "רכבת הקרח" (במודל ההפצה Day-and-Date) או שירות ה- VOD החדש של ענקית המדיה הצרפתית TF1 המיועד לסרטים שלא מופצים בקולנוע; אחרים נעשים ישירות למסך הקטן, באופן דומה לסרטי הטלוויזיה המשובחים ועתירי הכוכבים של HBO – כדוגמת "פיל ספקטור" עם אל פאצ'ינו או "הלב הרגיל" עם ג'וליה רוברטס.

 

חברת yes זיהתה מגמה זו ומשיקה בתחילת חודש מאי את פסטיבל הקולנוע - ספרית VOD עשירה וחינמית שתוקדש לסרטים חדשים ומצוינים שלא הוקרנו בבתי הקולנוע בישראל וישודרו בבלעדיות ובבכורה ארצית ב-yes. בכל זמן נתון יהיו בספריה עשרות סרטים שיתחלפו באופן קבוע ובכל חודש יעלו לספרייה עד עשרה סרטים חדשים.

 

בנוסף, חלק מסרטי פסטיבל הקולנוע יוקרנו בסינמטקים ללא תשלום. בכל חודש יוקרנו שני סרטים מתוך ספריית פסטיבל הקולנוע על המסך הגדול – אחד בסינמטק ירושלים והשני בסינמטק תל אביב. יריית הפתיחה תהיה ביום שבת, ה-25/4 אז יוקרן הסרט זוכה פרס חבר השופטים בקאן "הפלאים" בסינמטק תל אביב; ולמחרת ב-26/4 יקרין סינמטק ירושלים את המותחן הקומי המשובח מנורבגיה "בסדר ההיעלמות".

 

בין הסרטים שיהיו זמינים בספריית פסטיבל הקולנוע ב-yesVOD:

 

"סיפורה של בייסי סמית" (Bessie) ביוגרפיה מבית HBO על חייה של מלכת הבלוז בכיכובה של קווין לאטיפה; "גורל ידוע מראש" מותחן מד"ב עתיר שבחים בכיכובו של אית'ן הוק; "העננים של סילס מריה" בכיכובן של ז'ולייט בינוש, זוכת הסזאר הטרייה קריסטן סטיוארט וקלואי גרייס מורץ; "הגאולה" (The Salvation) מערבון אקשן עם מאס מיקלסן ואווה גרין; "מועד לפורענות" (Starred Up) דרמת כלא עוצמתית שזכתה לביקורות נלהבות, בכיכובו של השחקן העולה ג'ק אוקונל ("לא נשבר"); "הפלאים" (Le Meraviglie) זוכה פרס חבר השופטים בפסטיבל קאן האחרון. עם מוניקה בלוצ'י ואלבה רוהרוואכר ("אני אהבה"); "בסדר ההעלמות" (In Order of Disappearance) מותחן קומי משובח בכיכובם של סטלן סטארסגרד וברונו גאנץ.

תגובות  0  אהבו 

1172
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה