מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > חזה עוף צלוי בזיגוג משמש – מיוחד לפסח

חזה עוף צלוי בזיגוג משמש – מיוחד לפסח

מאת: שף עופר פישמן מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services)
חזה עוף צלוי בזיגוג משמש – מיוחד לפסח

מאת: שף עופר פישמן מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services)
 
המצרכים: 100 מ"ל שמן
30 גרם שיני שום
60 גרם סוכר חום
100 גרם ריבת משמש
60 גרם רוטב צ’ילי מתוק
400 גרם חזה עוף (אפשר להכין עם נתחי עוף או פרגיות)
קורט מלח ופלפל שחור גרוס 
אופן ההכנה: מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומשמנים בכף שמן.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום ומטגנים דקה עד הזהבה.
מוסיפים סוכר, ריבה וצ’ילי, מערבבים ומסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל.
 מניחים את העוף בתבנית. יוצקים מעל את הזיגוג ואופים כ-15 דקות.
מומלץ להגיש על מצע אורז, ובליווי סלט ירוק מרענן.
בתיאבון!
תגובות  2  אהבו 

1420
10/04/16
          לידידנו ששת טעים ומזין ,יפה התפריט

          המקסים.
10/04/16
מתכון קל ופשוט - מתאים לי ביותר.

תודה לך ששת
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה