עוף באננס

שוב מתכון בהשראת ספרה של רות סירקיס " ארוחות חגיגיות"
עוף באננס

 
לארוחת החג
 
המרכיבים
עוף מחולק ל 4
חצי קופסת חתיכות אננס
1 כוס מיץ משימורי האננס
רבע כוס דבש
רבע כוס קטשופ
2 כפות צ'ילי מתוק
פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס טרי
מעט כוסברה גרגרים טחון
2 כפות שמן זית
ההכנה
מסננים את האננס,. מכינים את המרינדה עם מיץ האננס, הדבש, הקטשופ הצ'ילי ושמן זית.
מניחים את העוף הכלי פיירקס.
ממליחים את חלקי העוף, בוזקים הרבה פפריקה מברישים עם מעט מהמרינדה. מפזרים מחצית מפלחי האננס. יוצקים לתבנית את המרינדה ומשרים את העוף שעה.
מחממים תנור ל 190 מעלות. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה.
מוציאים, מסירים את האלומיניום  מפזרים את שאר פלחי האננס, ומברישים מהרוטב ומחזירים לתנור לחצי שעה במצב טורבו להשחמה.
רצוי לצמצם בנפרד את הרוטב שנוצר ולצקת אותו בהגשה.
בתיאבון
 
 
 
 
תגובות  3  אהבו 

2257
לששת בוקר טוב ..

איזה יופי של מתכון ..

שחום מתוק וטעים ..

שנוי קל וחריף יתאים בהחלט לטעמי..

תודה חג שמח..
21/04/16
נהדר

 רוב הקרדיט לרות סירקיס
חבל שאני אלרגית לאננס דווקא שיש לי טרי וחופשי
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה