שבועות לכל המשפחה במלון פסטורל כפר בלום

לפני כחודש כפי שאנחנו מבלים כבר ארבע שנים נסענו לחופשה בפסטורל כפר בלום המלון הכי טוב בקיבוצים כך שמצאתי לנכון להמליץ ולפרסם כאן
השנה יערכו במלון פסטורל כפר בלום אירועי חג השבועות לכל המשפחה במתכונת מלאה מערב החג, יום שלישי, ועד יום חמישי, עם תוכנית מלאה שתכלול 3 אירועים מרכזיים: הצגת התיאטרון 'מולאן' של תיאטרון אורנה פורת, 'ביטלס – מסע הקסם' של להקת Magical Mystery Tourוהמופע 'ילדות של פעם' עם גבי ארגוב.
בנוסף יתקיימו סדנאות ומגוון פעילויות לכל המשפחה וכן כניסה חופשית לקייקי כפר בלום:
"מולאן" – תיאטרון אורנה פורת לילדים ולנוער
הצגה חדשה ועטורת שבחים מתיאטרון אורנה פורת לילדים ונוער.
סין ניצבת בפני התקפה של פולשים. כדי לבנות צבא שיגן עליה, קיסר סין מורה על גיוסו של גבר אחד מכל משפחה. הגבר היחיד בביתה של מולאן הוא אביה, אך הוא זקן וחלש, ולכן מולאן מקצרת את שיערה, לובשת בגדי גבר ומתגייסת לצבא במקומו. היא שורדת את האימונים ולוחמת בעוז נגד הפולשים כשהיא מסתירה את זהותה, וברגע סכנה ממשי היא מצילה את חבריה הלוחמים, וגם את סין כולה.
מולאן הייתה לוחמת אגדתית סינית, אשר על פי המסופר התגייסה לצבא הסיני כדי להציל את אביה הזקן מגיוס.
הצגה רבת משתתפים, בשילוב תיאטרון וקרקס של המזרח הרחוק, עם תלבושות ססגוניות, המספרת על הקרבה, כבוד, ועל כוחו של אדם לשנות, לא משנה אם הוא גבר או אישה.
בהשתתפות: דון לני גבאי, שלום שמואלוב, ליאור חקון/טל דנינו, עומר זימרי, רני אלון/יוסף אלון, אור משיח, תום אפלבאום/יגאל ברנר, יוחאי גרינפלד, ליאור זהר.
בימוי: צביה הוברמן.
"ביטלס – מסע הקסם"
מסע קסום בעולמם המסתורי של חברי להקת הביטלס ושיריהם המופלאים. להקת Magical Mystery Tour.
"ילדות של פעם"
מסע מוסיקלי ותיאטרלי בהפקה מיוחדת של גבי ארגוב.
בנוסף: כניסה חינם לקייקי כפר בלום ומגוון סדנאות והפעלות לכל המשפחה: ציורי רחוב, הכנת זרי פרחים מנייר, שזירת צמות ועוד.
חג השבועות במלון פסטורל כפר בלום, ימים שלישי עד חמישי 30.5-1.6.
מחירים: החל מ- 1,990 ₪ ללילה לזוג. על בסיס חצי פנסיון.
מחיר לילד: החל מ- 525 ₪ בחדר הורים.
האירוח על בסיס חצי פנסיון, כולל ארוחת ערב חג חלבית מסורתית, בניצוחם של שף המלון אוהד איבגי והקונדיטורית נטלי קריידן.
לפרטים ולהזמנות: 04-6836611 www.kfarblum-hotel.co.il