המומחה לתרבות האוכל המקומי ותזונה רפואית מגיע מחר

מחר יום שני יגיע לקהילת האוכל לאירוח וירטואלי הג"ר אורי צ'יזיק מאיר
הוא מתמחה בהסטוריה של האוכל בארץ ישראל, מדריך טיולים וליקוט עשבים וצמחים, יועץ תזונה בריאה וגם מבשל.
מהו אוכל מקומי? איך זה מוגדר בארץ ואיך זה מתחבר חברתית
שרלות על חיטה, קטניות, פירות וירקות, המון ידע על צמחי בר אבל גם על בשר ,דגים וממול חלב. ותבלינים איך לא המון המון ידע ואתם מוזמנים לשאול שאלות היום, כי מחר יהיה מאוחר
http://www.motke.co.il/index.php?idr=440&v=4&pid=229963
תגובות
0
אהבו
0
1372
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים
המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה
הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי
עַד דֹּק לְאַבְקָה
תַּמְצִית הַכְּאֵב.
מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות