מוסקה עם בשר

החומרים:
1 ק"ג בשר מעורב בקר עם כבש עם שומן
1. בצל גדול קצוץ
1 ביצה L
1 כף בהרת לקציצות
1 כף פפריקה
מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אפשר להוסיף כל תבלין אחר שאוהבים
3 קוביות בזיליקום קפוא
2 קוביות שום קפוא או 6 שיני שום קצוץ טרי
1 קופסה עגבניות מרוסקות גדולה או 4 עגבניות אדומות פרוסות
כ-3 חצילים מקולפים פרוסים לאורך בעובי אצבע (אמור להיות 2 שכבות בגודל התבנית)
שמן זית.
לחמם תנור 180 מעלות
אופן ההכנה:
למרוח על הפרוסות חצילים שמן זית בכמות נדיבה להכניס לתנור עד שיזהיבו (זהירות שלא ישחימו)
בתבנית גדולה בשכבה אחת. להפוך צד .
לערבב את כל החומרים חוץ מרסק העגבניות (עגבניות) להכניס למקרר עד שהחצילים יהיו מוכנים
להניח בתבנית בינונית משומנת בשמן זית שכבה אחת של חצילים . לשים את כל העיסה של הבשר
להניח שכבה שניה של חצילים מעל לשפוך את העגבניות עם מלח לפי הטעם או להניח פרוסות עגבניה בשכבה אחת . להכניס לאפיה עד שהבשר מוכן כ3/4 שעה .
יש אפשרות למי שלא שומר כשרות לשים גבינה מוצרלה מגורדת לאחר כחצי שעה אפיה ולהמשיך באפיה .