גלילות חצילים במוצרלה בסגנון אינבוליטיני

הייתי בסדנה של אורן גירון בה למדתי להכין אינבוליטיני – גלילות חצילים ממולאות בפסטה פסטו
( ללקק את האצבעות). אולם אני נמנע מפסטה כך שיצרתי את גלילות החצילים האלו במוצרלה.
מרכיבים
1 חציל
2 עגבניות
2 כפות שמן זית
כף רסק או עגבניות מרוסקות למילוי
100 גרם גבינה מוצרלה
כף פסטו
אורגנו
מלח
כף שמן נוספת
ההכנה
פורסים דק את החציל.
מכינים בלילת רוטב: עגבניה מרוסקת, פסטו, כף שמן או שתיים, מלח.
על תבנית אפיה מניחים נייר אפיה. מחממים תנור ל200-250 מעלות
מורחים כף שמן זית על נייר האפיה ומניחים את החצילים.
מורחים על החצילים את הבלילה.
מכניסים לתנור ל15 דקות שיזהיבו מעט.
בשלב השני- מכינים בלילה נוספת מרסק עגבניות, אוגנו, וכף שמן ומלח ( רוטב לפיצה)
מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט.
מפזרים על כל פרוסה כף גבינת מוצרלה מרוסקת, ובמרכז חצי כפית מהרוטב פיצה, מגלגלם את הפרוסות לגליל. אפשר למרוח עם שארית רוטב הפיצה מדולת במים ( לא חובה)
מחזירים את התבנית לתנור החם לעשר דקות עד שמשחים והגבינה נמסה.
קר או חם זה טעים בטירוף!!!
