אזהרת האורז המר

ראש ענף פרקליטות (מינהלי)
ומנהלת לשכת המשנה לפרקליט המדינה
(אכיפה כלכלית)
טל: 6466019, 6466150 נייד: 050-6216424
יצרני אורז רבים מוסיפים טאלק או סיד כדי לגרום לאורז להיראות לבן יותר, למנוע את הידבקות הגרגרים וכדי להאריך את חיי המדף שלו.
יצרנים אחרים מלטשים את הגרגרים באמצעות מלטשות העשויות אסבסט.
היצרנים הנורמליים יותר "רק" מצפים את האורז בגלוקוזה.
ידעתם???
לא מאמינים? חפשו בגוגל: אורז טאלק.
לאכול טאלק זה ממש לא בריא, שלא לדבר על הסרטן שמקבלים אם בולעים שאריות אסבסט.
הכי חשוב לשטוף את האורז היטב במסננת עם מים זורמים לפני הבישול.
הביטו במים הלבנים היוצאים מהמסננת: כשהם הופכים לצלולים, אפשר להתחיל בבישול.
רק בריאות ! ! !
ותעבירו לחברים
אם הכוונה לרשויות אזי זו כבר שאלה שמישהוא צריך לתת לנו תשובה.
ולא רק עניים אוכלים אורז. אם זה נכון זה צריך להדאיג את כולם.
שמשהו ירק לאוכל שהזמנתי ,
חג פורים שמח גרשון ,