דייג אוהב דגים?

נכון להיום יש לי דגיגה זהבית,אבל ככה ברגיל לא רוצה שאישה תדוג אותי.
תזרוק לי חכה והיא יושב ומחכה -או קרש הצלה -כאילו הייתי דג יתום מחוף אכזיב או מהירקון המזוהם.
איזו תחושה זו לראות אישה עם אוברול -כל מיני מכשירים- ציוד דייג- משקפת-מכשירי ניווט ?תזרוק לי פתיון בתקווה שאבין את הרמז -או תפתה אותי עם איזה תולעת או בתקווה שאלכד ברשתה ונתלכד בברית אברהם הדייג אבינו מעכו .ובכלל הים כרגיל נאחס -אי אפשר לסמוך עליו הוא אפילו בוגדני ויש עונות שקשה בהם לדוג ברבונייה-ואז מחכים לשעת כושר.והיא צריכה הגברת הדייגת הנואשת לתור מחוף לחוף-גל אל גל- או ממזח למזח- בחזרה מהמזח אל הפח.כל זה בשביל לתפוס דג אידיאלי -דג שמן -יתכן גם שהדג תפוס-בוגד בדוגית שלו-ואם עולה בחכתה דג רקק- סרדין עלוב מרוח שמן קיק או בשמן צנונות.
או דג שתקן ממנזר לטרון-כזה שטעה בניווט -ברח מהלהקה שהייתה בסיבוב הופעות-או אפילו הדירו אותו מהחמולה.
אולי הדג הזה אין לו קורות חיים -בלי קשקשים -דג בלי בצים-לא שייך בלי יוחסין - נטול עבר.לא רשום בחוף כדג מוכר.
רק המחשבה ליפול בצלחת של אישה פולנייה שלא יודעת לתת כבוד לדג מרוקאי ותבשל אותי בחמאה וסוכר וקינמון -מהמחשבה הזו אני יאבד בחוף עזה .
אני אוהב להיות היוזם לא להיות המיזם של האישה.ככה אני בוחר לי את המיועדת -אני שולט על האסטרטגיה.אני יוצא עם מי שמצאה חן בעניי ולא מי שמצאתי חן בעיניה.
ואז אני מזמין אותה לשיחת חולין -לא בשבת-על כוס קפה -או על כוס מים-לא להתנפל ולהראות לה שאני כזה שני אקסטרה לארג' -לשבת במקום ציבורי -חס וחלילה לא לא בלילה בין סמטאות אבודות ביפו,ואז תבוא ארוחת דגים -שקיעה- והשאר יסופר בתולדות ישראל.
<p>וטיפת אכל לא תצטרך להוציא עליה כספים לא בגד ולא כסות</p>
<p></p>
<p>והלואי שתיפול עליך חתיכת דגה פולניה ושתראה לך מאיפה</p>
<p>משתין הדג,<img src="http://www.motke.co.il/tinymce/plugins/emoticons/img/smiley-laughing.gif" alt="laughing" /></p>
<p></p>
<p>המון טוב לשנה החדשה </p>
<p>אין עליך תמיד יודעת להביא אותה בכיוון שלא חשבתי עליו.שנה טובה</p>
<p abp="70">שנה טובה לשניכם.</p>
<p>כך גם אצלי -זה בנתיים משהו התחלתי ניצנים נראו בארץ בלבד.</p>
<p>תודה לך יקירה.</p>
<p>איזה דמיון פרוע ויפה יש לך -לקחת אותי למוצר דגים -אני רוצה אישה לא דוגית או דייגת.</p>
<p>שנת טובה מכל הבחינות, אהבתי, שא ברכה.</p>
<p>שנת טובה מכל הבחינות, אהבתי, שא ברכה.</p>