תחרות קפיצות ראווה של סוסים בפארק הלאומי ברמת גן

· מרכז ספורט הרכיבה ברמת גן יערוך תחרות קפיצות ראווה על סוסים יום שבת 29.11.14, החל מהשעה 9:00, בבית הספר לרכיבה בפארק הלאומי ברמת גן
· התחרות הינה התחרות הראשונה בסדרת "גביע המדינה"
· הצופים יוכלו ליהנות מרכיבה על סוסי פוני, פינת יצירה, מתנפחים מזנון עשיר ופינות ישיבה
הכניסה חינם אטרקציות בתשלום: פינת יצירה, מתנפחים, סיבוב על סוס פוני ועוד
מרכז ספורט הרכיבה ברמת גן, יערוך ביום שבת 29.11.14 תחרות קפיצות ראווה על סוסים. במקום יתקיים גם הפנינג ססגוני לכל המשפחה שיציע פינות יצירה, מתנפחים ורכיבה על סוסי פוני.
התחרות תתקיים בבית הספר לרכיבה בפארק הלאומי ברמת גן וייקחו בה חלק טובי הרוכבים בארץ.
ענף קפיצות הראווה הינו ספורט אולימפי (התחרות החותמת בכל אולימפיאדה). מסלול הקפיצות מורכב מחמישה עשר מכשולים ברוחב 4 מטר, וכל רוכב נדרש בתורו לקפוץ מסלול מכשולים היכול להגיע לגובה של 1.60 מטר. כל טעות במסלול, הפלה או סירוב של הסוס לקפוץ, מחייבת את הצמד בנקודות חובה.
בתחרות שתתקיים ייקחו חלק מיטב הרוכבים מכל רחבי הארץ על סוסים מאולפים, חלקם אף סוסים שיובאו מאירופה במיוחד לתחרויות הקפיצות, ויתחרו לפי קטגוריות גובה במסלולי רכיבה בגבהים שינועו בין 90 ל - 140 ס''מ.