בועות של אהבה
צילום: Shutterstock
אין כמו שמפניה להרמת כוסית חגיגית. הנתזים המבעבעים יוצרים על הלשון אפקט של זיקוקי דינור, המתקתקות פושטת אל הראש, והשמחה רבה. חשוב שהכוס תתאים למשקה - וזה הכי אלגנטי והכי רומנטי שיש. הדבר היחיד שיכול לשדרג את החגיגה הזאת זה לערבב משהו נוסף לתוך השמפניה ולקבל קוקטייל חגיגי.
חשוב לזכור כמובן ש"שמפניה" היא שמו הבלעדי של היין המבעבע מחבל שמפיין שבצרפת, וליינות המבעבעים האחרים אסור לקרוא כך (מעוגן בחוק). מסיבה זו גם מחירו בהתאם. אבל כבר טעמתי יינות נתזים מחבלי ארץ אחרים בעולם, כולל מארץ הקודש, ונראה לי שבשביל קוקטייל אפשר בהחלט להשתמש גם בשמפניות מתחזות.
שחף שוחט, מיקסולוג מחברת מ. אקרמן, נידב לנו כאן כמה קוקטיילים מבעבעים, שבאחד מהם אפילו הסודה עושה יפה את העבודה.
לומדים לשתות עם כל החושים |
החום הלוהט ואחוזי הלחות הנושקים לשמיים כאן כדי להישאר, לפחות עד ספטמבר. זה הזמן לשתות קוקטייל אלכוהולי...
החורף הוא זמן טוב להכין קוקטייל נעים וצבעוני, כזה שישמח את הגוף ויחמם את הנפש. כי אין כמו כוסית עם קוקטייל...
את המנות שיוגשו לשולחן כבר התחלתם להכין, דודה מירי תביא קינוח ורגע, איזה יין נגיש? ובכלל, כמה יין נצטרך...