מלטקעס עד צ'ורוס: כל עדה והסופגנייה שלה

לביבות קלאסיות, צילום: Shutterstock
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת... פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת... קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג... מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
|
מופיע רק הסיגר המרוקאי המתוק העשוי מבצק פילו. האם תוכלי לתת קישור למתכון דוגמת זה המופיע בצילום?
בבית הורי לעיתים קנו את האדום-האדום הזה ללא היתלהבות יתרה..אך ב'עדת-הצופים' מדריכתינו האהובה והניפלאה לימדה אותנו להכין סופגניות פשוטות וניפלאות בתנאי שדה מבוסס על קמח-תופח +ביצים+יוגורט!!!בשמן עמוק רותח ו'צורח'!מעל סכר!
חג חנוכה שמח!!!!
בנקאות פרטית