מתכון: סלט כרוב חגיגי

צילום: ששת שצ
המרכיבים:
רבע או חצי כרוב (החומרים לרבע גדול)
אגוזי מלך
כוס גרעיני רימון
חצי בצל קצוץ
שן שום כתושה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
מיץ מחצי לימון
כף סילאן
כף דבש
כף יין לבן
חצי כפית חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, רצוי על מנדולינה, לערבב את כל החומרים ולתת לסלט לנוח שעה במקרר.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
תפוחים: כל היתרונות ומתכון לעוגה
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...