חזרה למגזין אוכל

מתכון: סלט כרוב חגיגי

ששת שצ, מנהל קהילת האוכל של מוטק'ה, מגיש לנו סלט חגיגי, טעים וקל להכנה, לסוכות ולכל ימות השנה
ששת שצ 05/10/14
מתכון: סלט כרוב חגיגי
מתכון: סלט כרוב

צילום: ששת שצ

 

המרכיבים:

רבע או חצי כרוב (החומרים לרבע גדול)
אגוזי מלך
כוס גרעיני רימון
חצי בצל קצוץ
שן שום כתושה
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

 

לרוטב:
מיץ מחצי לימון
כף סילאן
כף דבש
כף יין לבן
חצי כפית חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית

  

אופן ההכנה:

לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, רצוי על מנדולינה, לערבב את כל החומרים ולתת לסלט לנוח שעה במקרר.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

  

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

  

עוד על אוכל ומתכונים:

פודינג טפיוקה ופירות

פורל בעשבי תיבול

תפוחים: כל היתרונות ומתכון לעוגה

עוגת דבש של חיים כהן

קובה סלק

   

רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה