סביצ'ה טונה בטעם תפוז
סביצ'ה הוא מאכל המורכב מדגים לא מבושלים (דג נא) המושרים במיץ לימון עם בצלים חתוכים. מקור הסביצ'ה הוא ביבשת דרום אמריקה. סביצ'ה הינו המאכל הלאומי של פרו, אך נפוץ גם בשאר מטבחי דרום אמריקה. השף ארז שטרן יסביר וידגים כיצד להכין אותו
מערכת BeOK
14/10/10

סביצ'ה טונה בטעם תפוז - שף ארז שטרן
כמות : 6 סועדים זמן הכנה: 20 עד 30 דקות
מצרכים:
500 גרם דג טונה טרי באיכות טובה 100 גר טונה מעושנת 1 פלפל צהוב 10 עגבניות שרי 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק 1 מנגו שלם קלוף (בעונה) 1 כף תרכיז תפוזים (של פריגת) 1 אבוקדו קלוף מיץ וגרידה מלימון 2 כפות שמן זית או שמן שומשום כוסברה טרייה קצוצה פלפל שחור גרוס מלח ים גס אפשרות לקישוט: סלט עלי בייבי
אופן ההכנה:
1. חותכים את שני סוגי הטונה הטרייה לקוביות בגודל של כסנטימטר. 2. שוטפים ומנקים את הפלפל וחותכים גם אותו לקוביות של סנטימטר. 3. כנ"ל לגבי עגבניות השרי, המנגו והאבוקדו (ללא הגלעינים), להוסיף את תרכיז התפוזים ולערבב. 4. מערבבים בקערה עם כל התבלינים. 5. בודקים תיבול ומתקנים אם צריך. 6.מגישים במרכז צלחות אישיות לפי כמות המוזמנים, או בצלחת גדולה למרכז השולחן כמנת שרינג.
בהצלחה!
לאתר של השף ארז שטרן -
לחצו כאן
טלפון : 050-5852785
עוד על אוכל ובישול:
ספר בישול חדש: שנה של אוכל טוב
מוס שוקולד בטעם תפוז
ספר אפייה חדש: קאפקייקס
עוגת פרי העונה
כבד עוף חם במעטפת פילו פריך
להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:
פורום בישול, אפייה, מתכונים ואירוח
לכל מתכוני מוטק'ה:
מתכונים
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות