סלט פסטה קר

צילום: בועז לביא
אני אישית הייתי לוקחת איתי פסטה לאי בודד. זה אף פעם לא נמאס, זה טעים, והכי חשוב -זה פשוט ומהיר להכנה ותמיד טעים. ואם בכל זאת רוצים לתת למנה מגע יוקרתי של גורמה, אפשר לעשות זאת בהשקעה קטנה של תשומת לב ויצירתיות.
לקראת הקיץ ועונת הפיקניקים, כשפסח כבר מאחורינו, חשבנו על מתכון לסלט פסטה קר וטעים. כדאי לעשות אותו עם פסטה פוזילי (כי ה"בורג" תופס היטב את הרוטב), ואפשר גם לגוון עם פסטה בשלושה צבעים. בכל מקרה, עלי הבזיליקום או האורגנו הירוקים, המוצרלה הלבנה ועגבניות השרי האדומות מהווים מחווה לדגל איטליה, ואנחנו מצדיעים לו. קבלו מתכון לסלט פסטה קר של השף אמיר שולר ממסעדת "בליני" בנווה צדק בתל אביב.
סלט פסטה קר
המצרכים:
אופן ההכנה:
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
עוד על אוכל ומתכונים:
לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...