סלט צנון חם
עוד מתאבן נהדר לכל ארוחה, או תוספת לכל מאכלי הבשר והדגים. חריף ובריא
עדי יהלום
12/07/07

חומרים
3 צנונים גדולים 1 בצל גדול 2 ענפים של בצל ירוק מלח פלפל שחור שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לגרד את הצנוניות על פומפיה גסה 2. לחתוך את הבצל הלבן לרצועות קצרות 3. במחבת: להשחים מעט את הבצל הלבן בשמן 4. להוסיף אליו את הבצל הירוק כשהוא קצוץ 5. להוסיף מלח ופלפל שחור 6. מחוץ לאש: להוסיף את הצנוניות המגורדות ולהגיש. אפשרות אחרת: להוסיף את הצנוניות המגורדות למחבת ולאדות מעט.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות