חזרה להחיים הטובים

סקר: רוב הגולשים מעדיף טיול מאורגן לגמלאים

מסקר שערך אתר מוטק'ה לקראת עונת הנסיעות הגדולה בקיץ עולה, כי טרנד טיולי הגימלאים המאורגנים תופס יותר ויותר. רוב-רובם של הגולשים בני גיל הזהב מעדיפים טיול שכזה על פני טיול מאורגן שאיננו לגימלאים או טיול עצמאי
מערכת מוטק'ה 25/05/08
סקר: רוב הגולשים מעדיף טיול מאורגן לגמלאים
עונת התייירות החמה עוד מעט כאן, וההכנות לנסיעות - בעיצומן. בני גיל הזהב, זה ידוע, מהווים פלח הולך וגדל בסדר היום של חברות הטיולים, וטרנד הטיולים המאורגנים לגימלאים תופס תאוצה על חשבון נישת הטיולים המאורגנים הכלליים. דור המטיילים הזה התרגל לנוחות שבטיול המאורגן במיוחד עבורו, עם רופא צמוד, הסעות מהבית לשדה התעופה וחזרה, אוטובוס צמוד עם מלווה ישראלי, הליכה במינון סביר, בלי יותר מדי שעות חופשיות לשיטוטים בשווקים, לא מסלולי אתגר, ועדיף - טיולים שמשלבים בשטיפת העיניים גם ידע. היום יכולים בני גיל הזהב למצוא לעצמם טיולי ברידג', אמנות, אדריכלות, אוכל, שורשים, מוסיקה, וכמובן - קרוזים. מכל טוב במינון המותאם במיוחד להם. רק בשוליים האמידים והבריאים מאוד ניתן למצוא גם את טיולי האתגר, או טיולי ההרפתקאות. ואם כבר יוצאים לטיול - אז לחו"ל. כ-88% מתכוונים לתייר מעבר לים ולא להסתפק בנופש מקומי. את ישראל שומרים לטיולי החברה להגנת הטבע או לסיורים המיוחדים מדי סוף שבוע למבוגרים ברחבי הארץ (ר' מדור תרבות באתר - ארועי השבוע למבוגרים).


בסקר שערכנו השבוע שאלנו אתכם, הגולשים, איזה טיול אתם מעדיפים? והתשובות: טיול גמלאים מאורגן - 52.5% טיול מאורגן לא לגמלאים - 16.5% טיול עצמאי - 15% טיול אתגר - 4.5% נופש בארץ - 11.5% אתר מוטק'ה מספק לכם מדי שבוע טיולי חו"ל המותאמים במיוחד למבוגרים.
לטיולים -
לחצו


עוד על נסיעות לחו"ל


טיפים לגיל השלישי בנסיעות לחו"ל



בטיחות בנסיעות לחו"ל



איך לטוס ולטייל: ציוד חדש לסוכרתיים



טיול בחו"ל עם הקלנועית הצמודה



ביטוח נסיעות לחולי סרטן



ביטוח חיים וביטוח נסיעות לחולי כליות



סבאל'ה בוא לטרק: טיולים לגיל הזהב



תכנון חופשת קיץ למבוגר המוגבל



נסעתם לחו"ל? יש סיכוי גדול שתפשטו רגל



איך לארוז נכון את המזוודה לטיול בחו"ל?

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בהחיים הטובים

טיפים להתנהלות נכונה לקראת גיל 65+

ניתן לחלק את החיים שלנו בחלוקה גסה מאוד לשני חלקים מרכזיים. המחצית הראשונה - מלידה עד גיל 65. על פי רוב, זו...

לקריאת הכתבה
שפה שלמה: כל המשמעויות שמאחורי הפרחים

 

מי לא אוהב פרחים? זר פרחים יפה הוא מתנה שכיף לתת ולקבל, ולא רק בחגים או באירוע מיוחד. כשאנחנו רוכשים זר,...

לקריאת הכתבה
רק 15 שקלים כניסה: הבילוי המושלם עם הנכדים בפסח הקרוב

הכתבה מטעם השפדן

מחפשים מה לעשות עם הנכדים בפסח? הנה הצעה לפעילות מיוחדת, שיש בה גם גאווה ישראית וגם...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה