פלפלים ממולאים בקינואה ואגוזים

בראשית היו פלפל ירוק, דק ומריר וגמבה אדומה, פחוסה, בשרנית ומתוקה. זה מה שהכרנו, לפני שהפלפל הפך נושא לפיתוחים מתוחכמים ווריאציות בכל צבע, צורה וגודל. בזכות אותם פיתוחים בעיצוב הפרי ובשיטות גידולו הפכה ישראל בשנים האחרונות למעצמת פלפלים, וכיום הם גדלים על עשרות אלפי דונמים בערבה, בחבל הבשור ובבקעת הירדן, כשחלק גדול מהיבול מיועד ליצוא.
|


אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...