קיץ קל: על הקשר בין מאכלי קיץ וסוכרת
18/08/21
הצטרפו למוטק'ה LIVE פרימיום
ספריית הVOD שלנו פתוחה רק למנויי פרימיום. הצטרפו עכשיו וקבלו גישה מלאה לכל תכני הפרימיום של מוטק'ה LIVE:
- השתתפות במגוון רחב של 10-15 שיעורי כושר שבועיים
- הרצאות איכותיות לחברי פרימיום בלבד
- קורסים במגוון נושאים המתחלפים כל חודש
- חוג "ראשון בדיגיטל" - להיכרות עם העולם הדיגיטלי
- צפייה באלפי שעות VOD של הרצאות מרתקות מוקלטות
- הנחות קבועות להשתתפות בטיולים, מפגשים ואירועים מיוחדים לחברים של מוטק'ה
למזג האוויר השפעה על מצב הרוח שלנו, על העדפות המזון שלנו ואפילו על החשק המיני שלנו. יש לנו רצון להתרענן ולהרוות את הגוף. אבטיח קר וצונן, קפה קר עם גלידה וקצפת או שייק פירות ו"מרעננים" אחרים עמוסים בסוכרים ופחמימות. צריכה מופרזת של פחמימות, בעיקר בשתייה, משנה את ההרגשה ואת התפקוד שלנו ועלולה לפגוע בבריאותינו. איך מתגברים על אתגרי הקיץ, מנצלים את יתרונותיו והופכים אותו לקיץ בריא ופעיל? על זאת ועוד נשמע בהרצאתה של התזונאית עדינה בכר, שתלווה בטיפים והסברים מדעיים על תגובת הגוף לסוכר, על עמידות לאינסולין ועל הקשר לבריאות הלב, לחילוף חומרים, לתחושות רעב וכמיהה למתוק ולהשמנה. בנוסף, ינתנו כלים ייחודיים לספירת פחמימות.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד בVOD
חברי מוטק'ה משתפים את זיכרון השואה
שיח משותף ובו נשמע שיתופים מרגשים של חברי מוטק'ה הקשורים ביום הזכרון לשואה.
המפגש בהנחייתו המקצועית שלעו"ס...
התעמלות בריאותית עם גליה גופמן 24.4
לקריאת הכתבה
התעמלות בונה עצם עם סמדר אייל 27.4
לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות